Wie wij zijn

Ons verhaal

Michiel Vlam en Jaap Peerenboom hebben CarbonCycle Solutions opgericht vanuit de overtuiging dat zowel het bedrijfsleven als de overheid in het belang van alle belanghebbenden moet handelen en een centrale rol moet spelen bij het oplossen van de wereldwijde klimaatcrisis en de verspilling van grondstoffen.

Wij houden van ons werk

Wij zijn professionals met als missie om de strijd tegen klimaatverandering te ondersteunen. Wij zijn graag uw geheime kracht, uw steunpilaar, de mensen achter het scherm.

Onze naam is geïnspireerd op het herstel en behoud van de koolstofkringloop op aarde om catastrofale klimaatverandering te voorkomen. Wij zetten ons in voor een zo groot mogelijke impact op het klimaat door onze diensten steeds verder te ontwikkelen om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar meer omvattende energie- en klimaatadviesoplossingen.

Al meer dan 25 jaar werken wij aan oplossingen voor overheden en bedrijven op het gebied van hernieuwbare energie, het koolstofvrij maken van transport en klimaat

Efficient

Onze integrale aanpak maakt kosteneffectieve, best-fit strategieën mogelijk die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant. Er is geen “one size fits all” optie bij ons.

Betrokken

We geloven in volledige transparantie en zullen altijd het goede nieuws, maar ook de harde waarheden met onze opdrachtgevers delen. Samen zullen we haalbare en betaalbare oplossingen identificeren, oplossingen die de meeste kans van slagen hebben in uw unieke context.

Ervaren

Onze kennis en ervaring stelt ons in staat om een uniek perspectief te bieden bij elke klantopdracht.

Michiel Vlam

Strategie & beleid /projectmanagement/facilitator

Jaap Peerenboom

Strategie en beleid /onderzoek en analyse /facilitator